Over Energie-Aandelen.nl
Het verhaal achter Ronald de Zoete
Ik ben Ronald de Zoete en heb na oilexpert.nl (2019) ook energie-aandelen.nl opgericht om mijn ervaring in de energiesector en beleggingswereld te bundelen. Hierdoor kunnen beleggers op basis van actuele marktontwikkelingen succesvol beleggen in de dynamische energiesector.

Door mijn werkervaring als handelaar in de oliewereld weet ik hoe je geld verdient, als manager binnen verschillende internationale energiebedrijven (Eneco, Essent, RWE) weet ik waar je naar moet kijken.

Graag laat ik je zien hoe handelaren denken, hoe ze geld verdienen aan het product, de prijsverschillen per markt en de logistiek. Handelen in grondstoffen is niet heel anders dan beleggen. Ken je de markten en weet je wat er speelt, dan durf je er ook in te investeren. Zie je bovendien de logica binnen de energietransitie dan weet je op welk moment je in specifieke sectoren het beste kunt beleggen. Van olie, aardgas, zon, en wind t/m batterijen of waterstof. Allemaal razend interessant.

Weinig mensen hebben als handelaar en manager gewerkt in de energiesector plus ervaring met beleggen. En dan heb je ook nog eens de tijd nodig om alle informatie te vinden en om te zetten in concrete beleggingen. Daarom heb ik een website gemaakt waardoor je gemakkelijk, zonder dat het je veel tijd kost, mij kunt volgen (100% transparant) of je eigen beleggingsportefeuille in de energiesector kunt opbouwen. Je bent verzekerd van de meest actuele marktontwikkelingen en persoonlijke begeleiding.

Ik deel graag mijn kennis en mijn portefeuilles om beleggers ook succesvol te maken. Je kunt me horen op de radio, soms op TV en wellicht op bijeenkomsten waar energie centraal staat. Lees mijn laatste boek “Groene Winst” en herken de mogelijkheden, onmogelijkheden van de energietransitie en jouw kansen als belegger.

Via de site kun je eenvoudig beleggen in bijvoorbeeld olie en aardgas. Wil je echter 100% groen beleggen, dan kan dat ook. Energie-aandelen.nl heeft maar 1 doel; beleggers rendement te laten maken in de energiesector.

Heb je verder vragen, stuur een mail naar info@energie-aandelen.nl en je krijgt een persoonlijk antwoord.