Ontdek de kracht van beleggen
in de energiesector.

Beleg in fossiele brandstoffen als olie en aardgas of juist in alleen in duurzame energie van batterijen tot waterstof. Volg gemakkelijk en zonder dat je het veel tijd kost de verschillende aandelenportefeuilles van een energie-expert of bouw succesvol je eigen energie-portefeuille op. Beleg in de snelst groeiende sector ter wereld en bouw zo serieus vermogen op.

Start Hier
energie aandelen app on mobile device
35+ jaar ervaring
in de energiesector
700+ actieve
gebruikers
Aandelen 2022: + 53%
Aandelen 2023: +16%
Opties 2023:  +47%

Logo van NPO1
Logo van BNR Nieuwsradio

Strategiegesprek

Plan nu een gratis strategiegesprek met Ronald en krijg vrijblijvend antwoord op al jouw beleggingsvragen!

Plan een gratis gesprek

Gratis webinar

Elke Dinsdag om 20.00 uur sta ik voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Meld je hieronder aan, dan zie ik je dinsdag!

Meld je nu aan

E-Book: 'Groene Winst'

Mijn laatste boek “Groene Winst”  is heel goed ontvangen en laat zien hoe  beleggers succesvol rendement kunnen maken binnen de groene energietransitie.​

Download 'Groene Winst'
Ronald de Zoete, de eigenaar van Energie-Aandelen.nl
Ronald de Zoete
Ronald de zoete is een energie-expert en eigenaar van energie-aandelen.nl Hij heeft diepgaande kennis van de olie- en aardgasmarkt en volgt de ontwikkelingen binnen de groene energietransitie op de voet. Met meer dan 30 jaar werkervaring in de internationale energiesector, van daghandelaar tot manager, heeft hij als belegger indrukwekkende resultaten behaald.
Ronald deelt zijn kennis en inzichten via deze site, zijn boeken, podcasts en video’s en is regelmatig te horen op de radio en spreker op conferenties.

Zijn laatste boek “Groene Winst” (gepubliceerd in december 2022) is heel goed ontvangen en laat zien hoe  beleggers succesvol rendement kunnen maken binnen de groene energietransitie.​Plan nu een gratis strategiegesprek met Ronald en krijg vrijblijvend antwoord op al jouw beleggingsvragen!
trust pilot reviews voor energie-aandelen.nl

Onno, NL

Ben bijzonder tevreden over de informatie die Ronald verstrekt, gebaseerd op veel kennis en expertise van de energiesector. Ronald reageert snel, is duidelijk en communiceert op een prettige manier.

Roel, NL

Door een webinar van de heer De Zoete ben ik geïnspireerd geraakt. Het onderwerp spreekt voor mij erg aan. De ervaring is duidelijk aanwezig doordat De Zoete alle
bronnen bezit die zijn verhaal onderbouwen.

Menno Flameling, NL

Ik ben lid geworden omdat Ronald enorm veel weet over energie. Zijn verhaal klopt meestal en dat maakt het interessant om er over te lezen. Energie is iets wat altijd nodig is en wat door de energie transitie fors zal gaan veranderen.

Matthijs Bais, NL

Ronald van olieexpert.nl is makkelijk benaderbaar. Hij bekijkt de markt, mede door zijn ervaring als trader, vanuit een fundamenteel oogpunt. Tijdens de webinars hoor je echt dat hij weet waarover hij praat. Daarnaast is hij ook enthousiast en dit is aanstekelijk.

Alle Energiemarkten

Van olie & aardgas t/m waterstof

Brons

GRATIS
 • Dagelijks nieuwsberichten
 • Wekelijks achtergrond artikelen
 • Podcasts
Start Hier

Goud

€199.00
maand
 • Dagelijks nieuwsberichten & wekelijks achtergrond artikelen
 • Technische Analyses
 • Toegang tot de Energie Portefeuille
 • Koop- en Verkoopsignalen
 • Aandelen- en Markrapporten
 • Extra tips over aandelen en opties
 • Maandelijkse coachingcall
Start Hier

Beleg in Groene Energie

Investeer in een duurzame toekomst

Brons

GRATIS
 • Dagelijks nieuwsberichten
 • Wekelijks achtergrond artikelen
 • Podcasts
Start Hier

Goud - Groen

€129.00
maand
 • Dagelijks nieuwsberichten & wekelijks achtergrond artikelen
 • Technische Analyses
 • Toegang tot de Energie Portefeuille
 • Koop- en Verkoopsignalen
 • Aandelen- en Markrapporten
 • Extra tips over aandelen en opties
 • Maandelijkse coachingcall
Start Hier
app van energie-aandelen.nl getoond op iphone

Van nu tot 2030 groeit de energiesector uit tot de grootste sector ter wereld. (van plaats nr. 8 naar nr. 1)

In 2030 zal wereldwijd circa $ 5.000 miljard per jaar geïnvesteerd worden in de energiesector, vijf keer zoveel als nu.

Overheden willen de klimaatdoelen van 2030 behalen, In zowel de VS als Europa staat in 2023 al ruim $500 miljard klaar in de vorm van groene subsidies.

Gratis Boek: Groene Winst

Lees alles en leer alles over de energietransitie en jouw kansen. De groene energietransitie krijgt veel aandacht in de media. De energietransitie is nog nooit zo belangrijk geweest. En verdient dat ook, want we hebben maar één wereld.

voorbeeld@voorbeeld.com
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FAQ

Waarom is Energie-aandelen.nl de beste plek om in energie te beleggen?
>
Door 35 jaar+ werkervaring in energiemarkten (als trader en verschillende managementposities) met grondige kennis van de energietransitie ben je verzekerd van waardevolle actuele informatie en kennis die jou een voorsprong geeft. Je krijgt sterke fundamentele analyses van de energiemarkten en de beste aandelen worden voor jou uitgezocht. Met technische analyse worden zo goed mogelijk de momenten bepaald waarop de gewilde aandelen aangeschaft kunnen worden. Door deze twee analyses te combineren kun je de juiste aandelen in je portefeuille opnemen met een grote kans op een hoog rendement.
Wat is Energie-aandelen.nl?
>
Energie-aandelen.nl is een website die beleggers helpt om bovengemiddelde rendementen te kunnen behalen in energiemarkten. Beleggers kunnen kiezen tussen de abonnementen "alle energiemarkten" en "de Groene Energietransitie". Met het abonnement "Alle Energiemarkten" beleg je van olie en aardgas tot en met waterstof, gericht op rendement op de korte als lange termijn. Met het abonnement "de Groene Energietransitie" beleg je alleen in groene aandelen met een langere beleggings horizon ( 2025 en verder), waarbij de focus ligt op jonge kansrijke bedrijven die gaan profiteren van de enorme bedragen die jaarlijks in de groene energietransitie geïnvesteerd zullen worden . Abonnees krijgen waardevolle informatie en kennis aangereikt en worden, indien gewenst, persoonlijk geholpen bij het opbouwen van hun portefeuille(s). Naast toegang tot de verschillende portefeuilles krijgen zij direct informatie over actuele aan- en verkopen en kunnen zo zelf snel handelen.
Moet je een ervaren belegger zijn om te beleggen in energiemarkten?
>
Nee. Beginnende beleggers kunnen zodra ze een broker of bank hebben, waar je aandelen kunt kopen en verkopen, beginnen. Abonnees krijgen alle informatie zo aangeleverd dat werkelijk iedereen vlot van start kan. Abonnees die kiezen voor een “zilver” of “goud” abonnement krijgen net zo lang persoonlijke ondersteuning totdat ze zelfstandig met de verstrekte informatie op de website hun portefeuille kunnen opbouwen. Op de site vind je ook hulpdocumenten die ervoor zorgen dat je gemakkelijk en snel aan de slag kunt.
Wachtwoord vergeten of veranderen
>
Zie onder kopje "Hulpdocumenten" een uitleg met screenshots dat je hierbij gemakkelijk helpt.
Welke abonnementen zijn er?
>
Je kunt kiezen uit 2 abonnementen; "alle energiemarkten" of "de Groene Energietransitie". Vervolgens kun je binnen je gekozen abonnement kiezen voor brons, zilver of goud. "Brons" is voor diegenen die kennis willen maken met beleggen in energiemarkten. Het is gratis, je hebt beperkt toegang tot de verstrekte informatie . "Zilver" is voor de belegger die serieus rendement wil maken. Naast o.a. dagelijkse marktinformatie, belangrijke ontwikkelingen, fundamentele en technische analyses krijg je uiteraard ook toegang tot de actuele portefeuille. Goud is voor beleggers met wellicht grotere vermogens, die intensievere persoonlijke begeleiding wensen met de allerbeste actuele informatie en achtergronden.